så:)

nu är jag på bättre humör! orkar inte ens förklara varför men iaf.
håller på att byta om, ska snart möta nattis :) vi ska dra och kolla fotboll. va som händer sen vet jag inte men de lär jag skriva här imorgon, hörs sen pouss :)

  

min lillafetto sötkorv och min älskling

irriterad

vilken keff dag. från morgon till nu har jag varit arg/ledsen och irriterad, och de lär jag förbli denna dag.
hej.


trött..

..på at blogga.det är ju tråkigt. man hinner knappt och när man kommer hem sent på kvällen orkrar man verklingen inte logga in på bloggen för att skrivanågra rader som typ inga läser ändå. kanske blir så att nattis får den här blggen för sig själv. jaja det återstår att se.

igår va jag iaf me däss. vi sola (jah brännerm mig aldrig men helvete vad ont jag har i ansiktet nu) sen åkte vi och kollade fotboll i haninge, trevligt. baajen va sämst, haha! sedan åkte jag nicole dessie amanda och fridatrill centrum för jag och d&a skulle äta, gott som fan. ringde runt och fick veta att de va bäst matcher i nyboda. gick dit va där en stund sen ville alla åka till tyresö. så dom drog och jag stanna me en kompis. sen drog jag hem för jag va trött. kom hem typ halv  12, sen runt halv 1 kom dessie till mig coh sov.
vakna tidigt imorse för aatt mongo tempa ringer coh väcker oss.Nu ligger jag iaf hos min syster och kollar på batman-the dark knight, fr typ 3 gången på 6 dagr :)

bilder kommer  puss

Sent igår igen

Yohoo vaken o pigg till ännu en härlig dag :) igår var en allt bra seg dag alltså PUST o STÖN shit haha jag o johanna tvingade oss in till farsta, nivet mellandagsrean = ngt mna dör för! Men jag tappade mina älsklingvantar :( kommer frysa nu.. haha men Ge o Ta, hittade en jääätteskön mjukis hood-tröja :D typ lite rosa/hudfärgad :P Johanna hittade underbara byxor på Vero moda och en tröja :) Sen jobb i tyresöhallen pga St, 20.00-03.00 hahah men vi hade kul.

mitt lilla troll <3

nyårsafton imorn, haha heeeelt överskattat men hoppas de blir lite mysigt o kul iallafall. Vi flickor som har "bråkat" typ under en tid för allt dehär med bellajonnalinus-dramat.. ska som en liten reunion äta middag :) så det kommer definivtivt bli mys <3 Sen blire väl fest antagligen hahah får se vart baara, vi har ju nåra o välja på men jag vill verkligen fira med mina nära o kära altså tyresöbor men ah vi får se pussis så länge!

Ouuff

Precis vaknat! Gud va skönt, jag spelade St-cupen igårnatt, det var kul, gick bra, o vi är vidare :) kom väl tvåa i gruppen I guess pga att vi gjorde ett mål färre än bele barkarby. Så vi kommer möta bells med bajen eftersom dom kom etta i sin grupp, men allt detta blir efter nyår, för här ska det partas :D

 Har inte uppdaterat på ett tag känner jag men, de blir bättre efter jul o nyår :) haha! jag har sett världens gulligaste klipp på youtube häromveckan aaaaawe vänner föralltid <3


http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U  

snart fotboll

kom preis hem till nattis, hon smsa mig och fråga om i skulle på en promenad igen. visst sa jag, och nu sitter vi här :) hon håller på att packa sedan ska vi hem till mig för att äta oh sen drar vi på cup. sista året, sla bli riktigt roligt.
hinner inte skriva mer för nu ska vi gå, pusspuss



söndag?

i fredags träffadejag meley igen! hade jätte trevligt, skatta helt sjukt mkt den kvällen. ses snart igen:) sen gick vi hem till däss och slagga. upp tidigt för att åka och sola. men segisen nattis sega på och kom därför sent, så vi chillade vid solariet tills hon va klar. sedan åkte jag och mätte och dessie för att åka och kolla fotboll. trevligttrevligt. sen forthemför att byta om och åke på miggag. efter de skulle vi till donken(?) men när vi kom dit ville vi inte va kvar, så jag åkte hem och sov.

idag har ag varit ute och gått me mila och mamma. va ute i typ 1 timme och 30 min. nu ligger jag här och ska vila en stund, har cup ikväll så vi hörs


lördag

Hallihallå :)
kom precis hem, varit i stan som sagt o jag hitatde lite smått o gott på Gina för mina presentkort :D underbart!
De blir nog en lugn hemmakväll med film o popcorn, så nu en låååång o skön dusch sen väldigt mycket Ldb eftersom jag är nysolad najsnajs.

 

mina fynd!

frisk som en nötkärna

tjooohoo nu är jag frisk igen! Har inte rikigt känt för o sätta mig vid datorn, som bella så snällt förklarade varför... inga detaljer men tack! ööörr
Har haft en mycket trevlig jul förutom all sjukdom, mina kusiner med far samt faster kom ner för att fira jul hos oss. Vi sa inga presenter, men hahah aa jag kan ju säga såhär de vart en del! Eftersom vi "precis" kommit hem från thailand o inte riktigt hunnit fixa allt med jobb o sånt så har vi inte så jätte feett med pengar så därför blev jag lite paff när jag i stort sett fick det jag ville ha :D ska köpa en ipod bara sen äre klart =)
nu kan jag äntligen äta vilken fruskost jag vill :D thihi så jäääävla skönt ska ni veta, ahtar att vara magsjuk.
Aa iaf så ska jag ta bussen som går om ca en 40 minuter mot gullmars o där möta upp amanda o bells sen sola sen göra av med lite presentkort!
Nu ska vi se vad som finsn ute i mellandagsrean, BÄSTA REAN!

Pussisar från Natts

fredag!

hejhej bloggen. skitdålig på att blogga men som sagt, de är inte de roligaste jag vet så ah. iaf, iaf tog jag mig en fet promenad på 1 och en halv timme, sen träffa jag nattis och sedan drog ag hem till mig syster. btwnattis ligger hemma och spyr och skiter så de är nog därför hon inte skriva i bloggen ;)
iaf, har precis spelat lite kort me familjen, och nu ska jag få träffa MELEY igen :D yeeey. sedan vet jag inte, men vi hörs pöööss



idag ahr jag på mig detta, slappt och mysigt!

julafton!

godjul på er alla :)
somnade tidigt igår, och idag blev jag väckt av mig lillebror typ 9. han fick en julklapp på morgonen och fyfan va glad han blev, haha sötis.  Nu harjga precis kommit hem till mamma för att äta lite julgröt och duscha/byta kläder. sedan tillbaka till pappa för att fira jul där :) mysigt värre.
 
kommer nog inte skriva mer idag, kanske ett inlägg sent ikvälll de får vi se, men ha de så jävla trevligt ikväll för de ska jag ha pussss :D


GOD JUL <3

God Jul alla glaaaada :D  nu ska jag sova
Imorgon blir det till att vakna äta frukost med gröt o se vem som får mandeln :) sen chilla bara, typ laga all mat, sen duscha sen FAVORITEN Kalle Anka o tomtes verkstad klockan 3 ! bäääästa <33 Sen äter vi maten och sedan sist men absolut inte minst blir det julklappsutdelning o tomten kommer på besök!
Så har vi alltid gjort, '-det har blivit lite av en tradition, tror att de var i min familj man kom på det faktiskt ' :) hahah
I vilken ordning brukar ni ta det? Maaaaasssa julpussar från mig <3

uppesittarkväll

sitter nu bänkad framför tvn och ska umgås me familjen :) haha sitter me en bingolotto, de va inte igår liksoooom. iaf, idag har jag slagit in typ hur mkt paket som helst, lite tråkigt sådära, menmen.  haha nattis skrev för ett tag sedan på msn "bella ta mig låångt härifrån långt härifrån osvosv.." undra om hon har de trevligt med släkten där hemma ;) haha!




fjanton

JULAFTON imorgon :o

sorry för dålig uppdaterin!men inte har jag gjort mkt, för vart jag och hjälpte min syster, sedan lämnade jag jonnas kofta (tack för lånet!) sen kom pappa och hämtade mig. vi åkte till ica maxi och storhandlade. efter maxe åkte vi till öb, sedan siba. när vi va klara me de åkte vi tillbaka till tyresö centrum och etade mer julklappar(ute i sista minute, jag vet.) hittade lite smått. pappa bjöd på en fet kebabtallrik! inte så gott men va gör man inte för fetto mat? haha.Nu har jag precis kommit hem till pappa och ska börja julstäda och slå in alla fucking klappar. hör sen <3

väldigt tidig morgon

Shiiiiiet här var man uppe i ottan :P haha jag ska åka o jobba så därför. hmmf packa kassar på ica :) de är rätt kul vissa gångar haha kanske eftersom man gör det ca en gång per år och får dricksen själv (a)! om ni ska handla det sista idag, kom till ica i tyresö så står vi där o packar era kassar =D
Efter ska jag till läkaren sen packa kassar igen puh! Senare komemr väl antagligen kusinerna, ojoj jag måste slå in mina julklappar! vad har hänt?! jag var alltid först med sånt.. haha det kanske bara tyder på att man blir äldre o inte hinner med :P ? hahaha näääää jag är fortfarande ung! SO LONG <33


19.30

gud så trött jag blev. har städat upp här hemma, främst i mitt rum, såg förjävligt ut på ren svenska. men nu är det iaf städat, tänkte tända lite alla ljus som jag har i mitt rum och ta mig en kopp te. snart kommer en kompis hit, är dock sjuk men vafan gör de? ska ju ändå bara kolla tv liksom lite sådäraaaa. men iaf nog om detta, hör sen kanske

SNYGGGGING. blir nog till att se never back down sen :)

hemma!

kom precis hem från min syster. va ju och lämnade in min mobil på lagning så har nu fått låna min systers gamla, en LG, SÄMSTA! eller den är väl säkert bra om man tycker om touch och lg, men jag är så van men sony ericsson och tycker att dom är bäst menmen..

resten av dagen har jag inte bestämt vad jag ska göra, men vi får se.. hörs sen pusssis


julhandel

Har nu varit i stan med jonna o amanda :) mycke trevligt! jag hittade lite kläder som ska användas på julafton! amnada åker nu till norr om landet för o fira julen där, så vi höres när du kommer tillbaka! jättekul med så många besökare igår :D
träffade bells i gullmars haha sjukaste ever hon hade mitt busskort i sin väska! de händer inte alla gånger ;) så nu känns livet verkligen bra! ska åka o handla julmat med mor nu, höres PUSS!

måndag

hejhej!
vaknade kl 12 idag, va så himla trött. käkade en gröt frukost och tog mig i kragen och gick ut på en promenad, mycket skönt.
idag vare tänk att jag skulle in till stan, men de blev inget av de. måste iaf åka och lämna in min mobil på lagning. sedan kommer nog min pappa och hämtar upp mig så åker jag me ut dit.

så vi hörs senare. btw, hade sjukt många besökare på bloggen igår, haha de måste nog varit för elli la ut en länk på sin blogg ;)


Snart jul :)

Godmorgon :) härlig dag känner jag, utvilad och mår bra! Tränade igår, första gången på säkert en månad, har varit sjuk så. Men nästa helg är det st-cupen, de ska bli kul även om inomhusfotboll inte riktigt är min favorit så är det alltid kul o vara med laget bara;) spana in killar osv. hahah

Startade dagen med att ringa sl o fråga efter mitt busskort/id-kort/bankomatkort men de gick mindre bra hmmf.. hoppas jag får in det!
Men nu ska jag ner o äta frukost med mor, sen till stan en sista snabbis med amanda o jonna innan mandis åker, dom ska köpa sista julklapparna, haha jag är klar =D
Jag skulle vilja få in den här julkänslan, känner inte riktigt, det är lixom julafton om 2 dagar, det skulle nog vara bättre med lite snö skulle jag vilja säga. speciellt eftersom jag inte har firat svensk jul på 2 år :/  men haha vi försökte ändå fint med julgran o allt i lördags sen när vi vaknar söndagmorgon så ligger granen ner, o allt vårat julgodis på marken, tillsammans med flera krossade kulor. jaja sånt hör väl till. och till råga på allt så är typ hela familjen magsjuk :( jag vill inte bli smittad!!

Efter stan får vi se vad som händer, har inget uppbokat för idag, så bara slappa! vi hörees <3








thai

när man ändå är inne lite på thailand så bjuder jag på lite bilder

  

  

  







  

 






nej jag pallar fan inte mer!

:)

taack så mycket elli :D skiiiitfint!! :)

just nu ligger jag här i min säng och dricker te, blivit lite som en vana, varje kväll :)
usch vilken seg dag jag har haft idag,men jag har ju mina skäl... hah jaja hörs senare åpusss!


bjuder på en liten bild också

TACK ELLI

Ett stort tack till elli som fixat till våran blogg lite :) tack gumman <3

aldrig mer..

hahh FY FAN va dåligt jag mår, så kommer natts nu och ba "fest i farsta idag eller?". AH TJENA!
okej ska väl berätta lite om gårdagen.. först hade jag träning, därefter julbord me laget, lite trevligt sådära :) åkte sdan till amanda, dt kom också nattis och jonna. sen bar de av till fest, i skarpnäck. fifan säger ajg nu dagen efter. vet att jag hade jävligt roligt men minns dock inte mkt haha. mitt rum va inte de trevligaste när ajg vakna imorse men de ska vi inte en ta upphär.. så idag har jag mått förjävligt, vilket jag fortfarande gör. så jag rudar av här så hörs vi, bajs! btw sjuk är jag också, FAN.

typsåhär mådde jag igår, fast 10 gånger värre..
TACK FÖR ALL HJÄLP IGÅR.

Dagen efter

allå ni glada människor.. dagen efter dåra haha gårdagen var sjuuuuuuk :D de var verkligen kul o kändes bra för alla var glada :) till en början.. haha
jag tog ned nig jonis in till stan o skulle köpa julklappar, därinne mötte vi linus o peter o sen jonna o amnada :) riktigt mysigt, att en lokal skulle hyras ko på tal, och så blev det.
Feeeest i skarpnäck.. mm de slutade på lite olika sätt haha men hem kom jag ;) fast jag taappade mitt busskort, där både bankomatkort och id låg :/ tungt..

Träning ikväll, haha får se hur de går :P pöss


jonis o hans bäste vän <3

helt slut

Godmorgon!
Nu har ja precis vaknat efter en god natts sömn, jag jobbbade igår från kvart e 3 till kvart i 2 puuh rätt långt pass! Men amanda o issa var med denna gång så åde var lite kul :) deras förssta midg gick ju bra måste jag säga BRA FLICKOR!
På morgonen hade vi julavslutning i skolan, fett långt o bajstråkigt.. men sen hade vi täbling u klassrummet haha jag, bella jimmy grymma på o fuska o ändå vann vi inte haha.
Sen åkte jag, jonna, o bells till stan o vandra, gud va skönt de va :) hittade lite julklpappar jonna försökte byuta sin jacka men fick inga pengar för den än :/ bella var nog mest med som gott sällskap :Dkändes som gamla tider igen, fast de nya är bättre :) de ska bli skönt på nyår.
Sen skyndade  jag hem o köpte en fet 150 gr med ALLT på, to go, åt på bussen o mötte amanda o issa sen givk vi till jobbet. juste träffade beilul en snabbis de va kul shiiiieta längesen jag såg henne :P abdulla på jobbet måste lätt vara den ruuuligaste människan ever haha lätt bästa bögen <33
träffade araz o matte på bussen hem.. dyngraka.

Idag ska jag nog chilla :) fast man vet ju aldrig, höres o synes <3



information layout

sitter i skolan just nu, har en sjukt värdelös lektion. kommer väl sitta här i en timme nu och spela harpan eller ngt, ROLIGT!
efter skolan ska jag och nattis till stan, jag ska leta klänning och hon ska leta lite smått och gått.
hörs sen

Äntligen hemma!

Puh! Kom precis infarande genom dörrn, har varit en lektion i skolan imorse, idtrottsteori, sen lunch asså feeetaste matkön till julbordet :P men jag o bells pallade inte så vi gick förbi o fram till jimmy o filip (a)
satt enstund i bibblan jag o amanda, sen till stan för o sola :-) sen tog vi oss till sergelgatan o köpte julklapp.. träffade där på en gammal flört haha ser fortfarande bra ut :D köpte brända mandlar åååh då äre verkligen jul!
sen tog vi oss till jobbet mitt, amanda skulle ta steget in i arbetslivet idag!

De var mingel-buffé idag så det var chill, MASSSSA fina killar i stiliga kläder där xD de blev väldigt varmt inne i gyllene salen helt plötsligt hah eller vad säger du amanda? slutade vid 8 och hemma efter ca en timma, mötte sandra o sofie på hemvägen elelr aa dom ryckte min väska så jag blev lite smått lack.. hemma i ett kick o nu ligger jag här, ska sova för är sjukt trött!

ses imorgon =) Puss



HAHAHAHHAHAH amanda i jobbkläderna <3

tisdag

idag hade jag prov på morgonen, gick åt helvete och jag kände mig hänging. äckel bakterier i kroppen. satt och snora och hosta typ var 30sek. mmmmmm skönt!
jaja rätt seg dag iaf. träffade jonathan idag också, typ första gången på 2 månader? satt och prata lite, han fick med sig min ipod också så den ska jag ha tillbaka på fredag. kan ju fan inte gå runt utan musik! och jag gillar inte att lyssna på muisik i mobilen heller så ah.

ikvälll är de the bodyguard: D<3 så klockan 9 ligger jag nerbäddad i sängen. hörs seeenare pusss



likes and dislikes

mmentja! slutade 2 men vandra omkring i centrum.. skitjobbigt är sjukt trött men måste plugga nu :( både medicin rest. o äckel-ekonomi-fitt-prov. hata börje. åt korvsttorganoff så fort jag kom hem, mår lite bättre :D
Men de var lite kul o vandra i centrum med johanna för jag har fått min lön :D skulle åkt till stan med bella men hon bestämde sig för att vara sjuk :/ idjut som tränade igår.. fatta o förstå träna inte när man är sjuk!
Jag handla julklapp till mamma :) o handskar o nagellack som ska bäras på nyår. sen träffa vi sandra som klippt sig ! SKITFINT lugg o färgning.

Nu ska jag kila så jag får sova nåt alls inatt.. puh.. tänk positivt tänk positivt tänk positivt!



sjuk..

.. som vanligt. nu harvart sjuk i 3 veckor till och från, och nu har det brytit ut igen. suck. ligger iaf och försöker plugga, men de går inge vidare för de är så TRÅKIGT.

tack för mig


trött

är helt sjukt trött nu. kom precis hem från min träning, träning 2 timmar inomhus fotboll, ja ni kanske förstår att man är trött. va iaf sjuk roligt att spela:) nästa helg har vi cup också, trevligt trevligt. nu ska jag snart ta och stänga av, ska upp 8.45 imorgon för jag ska till tandis. har inte vart där på ööver 2 år, bra tänder eller vad? höhö.

hörs imorgon puss och godnatt.



sm förra året:)


Remember the Titans

Har precis sett världens bästa film, utan att överdriva, jag älskar den..


Lördags

God morgon käre medmänniskor haha ååh va trött jag är..

Gårdagen, glöggfest hemma hos mig, bella o jag drog vid 8 o sen började lite lätt se vad som fanns ute på marknaden, i festväg dåra.. sen blev vi lite desperate kring 12 efter att vi kollat klart el classico. amanda o gäng skulle också ut vi funtade både på fjortisfesten i trollbäcken och en big RISK till tjili.. men nej.
Bella palla inte så jag lunkade till koriandergränd där andén o grandelius var hundvakt åt två små skräckinjagande råttor sen kom gamboa o martin dit, dom hade vart på CURRES hahahahah så var typ dyngraka. vi började se både en o två filmer, vi bytte från kung fu panda till Blades of glory elelr fan den heter. martin mådde inte bra o låg inne i sovrummet, så jag var schysst o höll sällskap.

vid halv 4 började vi alla gå o lägga oss, johanna o amanda tog sängen. gamboa fick två fotöljer o jag o resten soffan fett tråååågnt! efteer stånk o stön från gamboa i en halvtimma reste han sig o gick hem hahah fett lack för ? aa vet inte.
martin hade somnat så flickorna koom in till mig o sa att dom skulle på efterfest?? 4 var klockan då vi tog oss till dana, dimi o mark. hah där vi gjorde popcorn o stanna ett tag de bjöds på dricka men jag ville bara ha mina popcorn som jag tagit med mig o gjort!

De va chill dära men fett kul ändå alla var helt övertrötta men jag ville verkligen sova, så tog nycklarna o försökte hitta min väg i koriandergränd hahaha jag vandra omkring i över en halvtimma fan sen ringde jag tillslut johanna som fick guida mig steg för steg jag kom in sen kom jag på att jag var tvungen att vara trevlig mot råttorna :S som morrade åt mig jag var sjukt rädd men johanna var med mnig i tele hela tiden :P martin låg död i sofffan o jag dundra ner i sääääängen, var hemma vid 6 sen två timmar senare var martin inne i rummet o skulle gå o jobba kul HÖHÖ sen kom flickorna hem vid 10 kanske sen vakna jag igen 12.45 o gick hem till mig..

så nu sitter jag här o ska plugga snart, medicin men är sjukt trött så får se hur det går..

en liten bild från gårdagen.

Pööösss <3

godmorgon

har iofs vart vaken rätt länge men iaf. Ligger i min säng och kollar på idol för andra gången, fyfan va kevin är grym<3 och vinnarlåter blir bara bättre och bättre.
har blivit sjuk igen, fuck! så idag ska jag vila och hoppas på att jag kan träna ikväll.

hörs


glöggis

Ja nu äre glöggfest snart :) har duschato gjort mig iordning, brist på kläder så slängde bara ihop något :P jag o mamma har förberett lite igår o gjort godis :) nu ska jag bella o mor ner o göra det kallskurna kalrt :D ååh vahungrig jag är. Sen kommer vi fördmodligen höra av oss till amanda som skulle ha nån middag med laget, sen tror jag de lutar mot partypat-hållet!
feeeeest ikväll sådära :) pöss<3

glöggfest

goddag! sitter just nu hos nattis och väbntar på att hon ska komma ut från dushen. segis! idag vaknade jag runt 10 över 10, gick upp fixade mig och gick sedan till mig syster. där var mamma moster christian natta och lille mila. sedan kom mormor, sedan gik jag till nattis. idag är edt glöggfest här hemma, och jag är bjuden :) hihi taaack!

pusssis hörs sen

mat

ligger här i min säng och väntar på att mamma ska bli klar me maten. är dock inte så hungrig menmen..
kollat runt lite på datan och hittade den här snyggingen, eller va säger ni?

ögongodis förfan :)


tufft

jobbig dag, men de behövdes. skolan va seeeg som fan men ändå rätt rolig. efter åkte jag och nattis till centrumoch köpa min ett par pumps:) sedan pratade jag med en. pkte till min syster en snabbos och nu är jag hemma! tack och hej pussssis

Lucia morgon

God morgon! nu är jag pigg o glad :) har fräscha kläder o ett gglatt humör ;) vi ska se på luciatåg nu med ett mumsigt fika :D sånt gillar vi! TACK skolan haha
är lite slaskigt väder ute, regn o skit, haha men såg nyss ca hela fårdala skola knata förbi mitt hus med faklor i händerna o hämtade upp min bror! det var lite guligt faktiskt jättemysigt med lucia o ljus tycker jag.
nu ska jag borsta tänderna klart sen skynda mig lite till skolan :) aulan sådära! hörs sen pusspuss <3


red dragon

hatar när sånt händer jävla fuuucktard! fi**a! ursäkta men det jag skrivit försvann, inte bara en utan två gånger..
de jag skrev dåra, jag har precis suttit fucking klistrad i min säng i två och en halv timme o sett på red dragon, lätt  kuslig sådära, ah eller iaf rätt äckligt. faktiskt fett bra film. nu äre bara ett toppen avsnitt kvar av scrubs men de blir bra, sen nanna kudden..
imorgon ska vi titta på luciatåg..  pöööösss



träning

så har man nyss kommit hem från min träning. idag hade vi rörelsetest? hmm kändes väl inte så speciellt nödvändigt menmen, efter de så hade vi brottning, haha kul men jobbigt. träningen slutade me kaos, och jag fick en smäll i bakhuvet, SKÖNT!
nu ligger jag iaf i min säng, pratar me lite folk. ska snart stänga av den här skiten för ett snart gå upp och kolla lucia i skolan, skit tråkigt, verkligen.

btw. snack om gothia 09 på träningen idag, fifan va najs, och iår ska vi fan få guld. tänker än idag på gothia finalen 08, helvete va nära vi va. minnen..




SAKNA gothia<3

en dag närmare lovet

HÖHÖ du va också på tooooan, men usch aa hata matte hoppas de gick fucking bra så jag slipper göra om skiten.
jag var ju då hos läkare idag, som kirra en remiss till mig så jag ska sen efter jul nån gång ta bort mina halsmandlar :S lite nervös för det... men innan dess äre nyår :D har hittat min klänning o röda skor sen en liten surprise :P

o va skönt de ska bli med lov. jag har gjort rätt mycket i skolan o alla prov o sånt känns klart nu typ :)
inget bra på tv idag :/ får vä hitta på någe pusspuss

hejhejhallå

jaha så ligger man här igen då :) idag har jag varit i skolan, hade n-prov imorse, matte. hoppas nu att jag klarar skiten! sen hade vi håltimme SUCK, jag och nattis gled hem tilll henne, nattis gjorde 2an, haha sedan la vi oss och kollade på tv. tillbaka till skolan för att ha snack men äckel börje. fyfan va jag inte gillar han, pedddo!!!! jaja sedan skulle vi iväg för att tränna finnen Happe, men de blev inget så då åkte jag hem. nu ska jag ligga här i typ 3 timmar till sen ska jg röra på mitt feta arsle och åke och ha fys me laget, roligt...........

pussehj så länge



min älskling!

a day day

mmen tja, nu har vi vart lite ego.. inte skrivit på hela dan mm men de är tråkigt.. så tråkigt! haha

hela dan har typ gått o känns som allt jag gjort idag har vart o åkt buss o ätit, (inget ovanligt med andra ord) HÖHÖ
iall fall dagen började med fotbollsteori sen slutade vi, bells jag slog följe med grabbsen filip o jimmy till matsalen, inte dom snabbaste på att äta, men vad ska man göra.. sen hade vi bestämt att vi skulle sola, perfa! men bella hade glömt poletterna hemma :/ så vi fick första ta o knata dit sen till simhallen där flickorna b, amanda, jonna o issa simmade.. otroligt duktiga hehe jag satt o spelade harpan på bellas ipod helt i min egen värld :D
sen åkte evi till hornstull o sola, jag, amanda, bells. 40 min! schteeeeeek säger jag bara gick in som halvneger o kommer ut som chokladboll! på väg hem, tyngt men samtidigt som alla andra... så bussarna va overloaded! skittjackit asså.
på väg hem mötte vi greken, käre greken haha! skynda mig hem för att va barnvakt o systra mi, jätteledsen var hon för att mamma hade gått :( men de gick väl, duschade sen när pappa kom hem satte på mig skööönsate mjukisarna :'( martins.. plattade håret tills imron.. SURPRISE haha jaja nu ska jag se ett senaste avsnitt av the hills sen sova pusspuss!

:/

ligger här och kollar på bilder,och kom in på era bilder. 3ord, kniven i hjärtat. jag orkar inte. helvete.

desperate!

nu har jag fått mat i mig :) desperate housewives på G omg det är really exciting ;) haha säsongsavslutning nu :P
hörs vidare sen, haha schysst bild ;) pöösss

hmm

så är man tillbaka. bajs dag i skola, som vanligt. men lite roligt va det iaf..
nu liger jag här i min säng,väntar på att fotbollen ska börja:) chelsea ikväll då! det är dock dh kl 9 men de  blir nog till att skippa,känns ändå som om alla serier börjar spåra. eller ah, nästan alla iaf.

hörs sen puss


vad sulle jag gjort utan dig din sötkorv?

nytt o fräscht

åh va skönt! en bättre dag i skolan, puh! inge bråk idag som tur är, det mesta håller på att klarna upp..
två prov gjorda idag, först tog det mig mycket att äns gå upp på min håltimme, börjar egentligen 11.05 tisdagar men det var föreningstimmen.. men steg upp 07.20 så kämade mig upp o gjorde faktiskt ägg o bacon :O sen naturprov. sen vare ju två timamr tills vi börja så jag o bells knata hem till mig o stekte korv som hon åt sen sov vi ett tag. otroligt skönt måste jag säga :) sen drog jag mig upp från sängen andra gången idag mot skolan o kom tillbaka till mitt andra prov, medicin.
det gick bra må jag säga :) nu halvsover jag o ser på one tree hill, väntar på mat! är sjukt hungrig asssss

23.05

kikar in lite snabbt på datan, har suttit o pluggat hela kvällen bläbläblä.
åt korv o potatis till middag, haha mamma gjorde mina favorit med korvarna ;) lite barnslig sådära, men hon skar ändarna i fyra delar så de blev som två kronor på korven :P haha säkert ingen som fattar men det är jättegott :)
sen såg jag ett avsnitt a vänner, bara ett ? verkar som om dom slutat sända två i rad kl 7 :( o nu har jag ju sett klart på alla the hills som kommit ut så får väl börja med laguna hahah men nu ska jag nog plugga de sista av naturen som jag ahr prov imron o sen lite medicin som jag också ahr prov i imorn RUNK.. menmen ska se på två härliga avsnitt scrubs nu :D

the talk

nu äre bara hälften kvar dåra.. har pratat med jonna nu också, det gick väl okej vet inte om saker kommer bli som förut men vad ska man göra..
får ett sms av sandra som inte ens vet varför jag är sårad o arg på middagsklubben.. det måsdte nog vara det som sårar mig mest att ingen av dom verkar veta vart felet ligger!?
jaja tur att jag har bella, gumman du ska få se de kommer bli bättre <3
nu har vi fotboll, men ingen av oss ska va med så vi tar vårat pick o pack o glider hem mot en helkväll av plugg! jippie..


11.25

har just nu uf, men ingen gör någonting, så tänkte logga in och skriva. vaknade av att nattis ringer och väcker mig på morgonen, och jag som hade sovmorgon, TACK! skit arg. dagen har varit som alla andra dagar, sämst. vill bara sluta i den här horklassen, finns fan inget bra med den.

måndag morgon..

Då vare måndag.. jag sitter just nu i bibloteket på medicinlektionen ska redovisa om ögat.. synen o shit ha! jag råkade ringa o väcka bells imorse :S FöRLåT!! blev bara så jävla nervös att jag skulle få gå genom den här dagen själv..
det har börjat.. träffade både jonna, lisa o sandra utan ett ljud.. känns konstigt men vafan som jag mådde, de ska fan få höra det.
jag ahr mina nya svarta pumps på mig idag :) fina tycker jag, är skiiit hungrig de blir nå kyckling nuggets med sötsur o ris gottgottgott.
nu väntar jag bara på att bells ska komma så jag slipper gå genom denna jobbiga dag ensam.. har iof typ amanda o johanna men, är så fruktansvärt trött på tjejbråk så kommer vända mig till killarna asså..


mm

är också trött, trött på livet, tjej-bullshit-bråk, kärlek o bara riktigt trött nu ska jag faktiskt gå o sova sen får vi väl se om de är en bra eller dålig dag imorgon..

lite kort

jaha ska jag också ta lite snabbt vad som har hänt dåra..
jag har vart ruggigt sjuk o är fortfarande lite.. går på morfin haha så blir lite lätt knäpp i huvuduet men de är smällar man får ta.. så i lördags var jag barnvakt åt min lillasyster, sen tänkte jag stanna förbi hummelcup o se lite när grabbsen spela... men de var inte en sån bra idé, fik ju dåra veta att alla trevliga flickor skulle på middag except jag o bells o de blev lite körigt för mig så jag tagga därifrån o nu har johanna o amnada bertt om ursäkt sen har jag inte hört ett jota fråbn dom andra men de är verkligen kniven i hjärtat men vad ska man göra inget att hänga upp sig så.. får väl höra lite roliga saker imorn i skolan.
sen nu idag har jag vart o solat, hahah blev lite lågnt sådära 40 minuter så kom ut neger ;) men de gör mig mindre.. sen kom jg hem o bakade jätteäckliga lussebullar med mamma hon är inte den bästa på att baka.. hon kom på att hon glömt lägga i tillräckligt med både smör o socker, knasboll!
sen nu har jag precis vart o ätit pizza, inte så god som jag förväntade mig, sen såg lite på one tree hill o nu äre gossip!

helgen som var

nu är jag här igen. ligger och kollar på one tree hill och dricker en smoothie. mums!
vad har hänt i helgen då? jo i fredags hade vi skol sm, eh ja vi utlassade skulle man väl kunna säga. sedan dirr efter åkte jag och sola, försökte få med mig tjockisen nattis men hon va"sjuk". därefter åkte jag hem, mer kommer jag inte ihåg.
lördag. dop. min syster nataile, har en dotter som nu är döpt. Mila Isabella, fast isabella i andra namn dåra. sedan va jag barnvakt med min halvsyster, runt 1 kom dom hem och då skulle vi dragit på fest, men blev trötta så vi gled hem.
och idag då? jo hade fysträning som vanligt. bajs. och nu ligger jag här:)

nu kör vi!

Detta är då vi..



RSS 2.0