stan

haft en skön dag idag må jag säga. vaknade runt 1(nattis ringde och väcktemig) gled upp tog en macka. ringer upp nattis och hon frågar om jag vill komma till henne för att äta, visst ville jag de. kom dit, mackaroner med köttbullar stod på bordet gott!
Sedan gled vi till centrum, där köpte hon snus till sin far, sen hoppa vi på bussen för att åka til stan. köpte ett par bysser och en t-shirt.

egentligen skulle jag slagga hos nattis idag, men har massa kläder i maskinen som jag måste ha imorgon så går inte men vi tar det imorgont tror jag. nu ska jag städa lite, hörs sen!



godmorgon fan

sovit gott har jag inte gjort, somnade kl 6 imorse så jag är fortfarande galet trött.
kvällen igår blev lyckad, men ingen fest. kollade lite fotbll också sen gled vi till lucas. de va trevligt. missade buyssen gjorde jag också.
nej nu hinner jag inte skriva mer, ska glida till nattis :)

pyss

Girls of the playboy mansion

OH herre min gud! ahahahahah ser på kanal 5 nu innan jag somnar hihi var tvungen o se ^^ det är ju som sagt en massa bunnies som springer omkring i minibikinis o kaninöron kring Hugh Hefner. (gubben) (!)

N

film hos lukas

hihi skön kväll vi prickade ju in nåra punkter på listan iaf! ;)
haha sen skulle de bli bio men vi körde filmkväll hos lapinski istället! samma film hahah den lagga nåra ggr men men seg som sören. FAST bra i slutet :P sköna människor, chill sådära lapinski, jonis, ahmed, emil (sa inte så mkt men) bells o jag :) hade typ roligare när filmen inte var på men HAHA nu ska jag dricka upp min juice BRAVO måste vara godaste, sen kanske ta mig en godisbit sen somna gott :D

btw Pitt är heeeeeeet <3



N

lördags planer

idag blir det förhoppningsvis en bra dag. hade tänk att hinna me en massa men vi får se hur de blir med den saker. Detta tänkte jag göra

* Dusha och fixa mig
* Spela bowling me lillebror och familj
* äta lunch/middag med mamma och hennes vän
* åka och lira fotboll me gamla laget
* fest (detta är inte säkert, får se hur allt blir fram mot kvällen)

Ja vi får helt enkelt se hur dagen blir. hörs imorgon tack för mig tjing.

woooohooo!

kul har jag ju inte direkt. men jag KAN ÄTA :D tror jag haha iaf någorlunda. fast visst de gör fortfarande ont men de går att äta jippieee! nu ska jag äta upp alla kg som jag tappat xD börja med popcorn ååh vad jag har saknat er mina älsklingar! hihi

just nu håller jag på att leta efter en ipod-högtalare har hittat en schysst på teknikmagasinet, men den är inte billig o jag kommer ha mycket utgifter detta år :/ hmmm men snygg är den o jag behöver ju?

vene ass vit eller svart?

N

20.00

hihi nu ser mamma o jag på lets dance en fredag kväll sådär, väldigt mysigt. hahah Magnus Samuelsson hejjar jag på xD heljt sjukt rolig/ duktig för att vara så stor :D hööres pusspuss

N

jätte rastlös

oh shit va tråkigt jag har!! ser på top model nu, skulle behöva skriva min engelska uppsats men...... pallante! o bells är som sagt ute på brevik o firar bror sin :/
tråktråktråk.. så om nån har några förslag.. GE MIG!

kolla va vacker

N

fredag!

skönt som fan, nu är det helg :D
skolan gick fort, direkt åkte jag hem. för snart kommer min pappa och hämtar upp min syster och mila för att åka till papi. varför alla v åker är för att lillebror fyller år idag, grattis pluttis.

nu ska jag hoppa in i ducher, skriver sen puss :)
     

tiden går så fort, 8 åringen

B

alldeles för tidigt en fredag

aaaaaaalå jag läste precis aftonbladet (som jag gör varje morgon (a) hihi) och shit asså en kvinna hade 6 ungar sen fick hon åttlingar!!! jaja men de är ju ingen match. tja jag har ju bara 13 syskon!
 åherre! tänka sig, tänk vad mat dom måste inhandla God va pengar :S nej för mig tror jag de skulle räcka fint med 2 småttingar hihi

 men långt fram i tiden! jag ska ut o resa o sånt, vill inte bli en tidig mamma nejtack. vill ha mitt liv kvar vara oberoende ett tag lixom. jag har 3 syskon o de tycker jag är jobbigt, visst jag står ut o de är kul ibland men i Thai där var jag som extramamma också så. nejnejnej säger vi om de.

N

torsdag

ja som ni ser så har ajg gått på en promenad me nattis. snackade me en kompis på väg också. väl hemma så stod maten på bordet, gottgott. senaste timmarna har jag bara degat i sängen. eller ah, städat har jag också hunnit me, bytt sängkläder och shit. duktiga jag.

boooring, hej.

18.30

ojoj en pormenad! puh de var lite jobbigt ja :) men trevligt o träffa bells!
jag kände mig bättre o provade på att äta köttbullar o mackisar, men nej. de gick icke, så mamma hade gjort kycklingbuljong-soppa med nudlar :) goott! 2 & ½ men på tv nu :) sen joey sen vänner! underbar komedi kväll :D

N

taggad inför 2009

hihi nu har jag kanske fixat jobb på Yasuragi :D skitspännande! ni vet de där fina hotellet/spa oh vad bra!
och den 25 april ska nåra kompisar i Ystad ha 18-fest så jag ska åka dit :D fan va najs! jag är såååå taggad inför det här året hihi!
de känns lite bättre i halsen/öronen nu :) hoppas de går över så jag kan börja jobba :D shiiit nu äre vänner också! :) lite hungrig bara menmen.. hööööres!



N

torsdag

snart är den bara en skoldag kvar, veckorna går fort nu. skönt!
och nu sitter jag på lektion, jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hungrig! idag blire pannkakor i skolan, mums.

orkar inte skriva hörs


the Dark Knight

oooh jävlar va bra den var :) hahah älska jokern ;) sköönast ah assss ni måste se den folk! 2 & ½ timma men faktiskt värd !

N

jag bjuder på den



njut

/Bellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

made in sweden

japp, de är vad jag kolla på nu. riktigt bra tycker jag att det är. försökte få nattis att kolla men hon ville inte, för hon gillar nte idol. ehepp okej trist då!!!
men nu är det reklam så jag ska ta mig en kopp te, och sen ska jag se om jag kan fixa min älskade ipod. tack för mig.

sakna

Semestersvenskar

..på tv nu, haha de handlar om Thailand, phuket. där jag bodde i ett år så jag kommer känna igen mig där dom är hihi :D

N

hunger är bästa kryddan..





















































såhär jävla hungrig är jag..

N

friends

oh god, äntligen hemma! de tog verkligen på krafterna att gå till skolan o sen centrum....shit va svag jag är, mamma skulle laga soppa till mgi ikväll! ser fram emot de hoppas jag kan äta , jag är så HUNGRIG.. haha ser på vänner nu xD <33

N

onsdag

halva skolveckan har gått, härligt! idag hade jag bara 1 lektion, fotbollteori. efter lektionen gick vi för att få i oss lite mat i magen sen bar det av till gymmet. gick väl sådär, mår fortfarande inge bra. snuvig halsont + att jag inte hö ngt i öret. har fotbollsträning ikväll också men måste nog ta de lite lugnt eftersom att jag fortfarande går på penecilin. sug.

nu ska jag ta och vile lite sen åker jag på träning. skriver ikväll pöss


I need love love love to ease my mind..

Jag får massa sms av folk som saknar mig :) gulligt av er älsklingar <3
btw så kommer therese min darling till mig imorgon efter skolan, de blir lite skönt sälkskap GUD har inte träffat henne på bajslänge :) 

N

11.40

hallåhallå!
har sovit så mycket den här veckan det är helt sjukt, men vad ska man göra youknow.
Idag kommer jag måste gå ut lite, lillebror min mår inte heller bra, så måste hämta han o gå med honom till vårdcentralen kl 14 :/ han har ont i nacke o hals o feber o usch ja.. stackars liten.

en pic på broder min i thai :)

N

tisdag kväll

klockan börjar närma sig halv 11 och här ligger jag och har tråkigt. jag funderar faktiskt på att kolla seven pounds, haha har inte sett den än, inte orkat. men så sa nattis igår, har du kollat den? nej de har jag inte. BRA säger hon, för jag vill se den på bio.. men vete fn alltså, för det går ingenting bra på tv nu och jag är rastlös.

jimmy sa nyss en sak. att alla tycker att HAN är skön?! DRIVER han. oherre. tack hej

B

vänner..

..bäääääääästa programmet ever. går på 5an nu. sedan blir det top model, så denna kväll blir trevlig.
idag hade jag prov, usch, i företagsekonomi. säker ig, men pallante bry mig längre. är så trött på skolan så det finns inte. sucksuck och åter suck.

nu ska jag kolla tv igen. pösss

Grattis Dojj!

morrn morrn, kan inte prata alls idag..
än mindre äta, eftersom jag knappt kan öppna munnen dvs. jag kommer sova mycket av dan. Men så kom jag på att pappa kör ju med sånt här proteinpulver efter sin träning, så då borde ju jag kunna ta en sån drink.
De är superenkelt o smakar faktiskt helt OK !

Jag ska skriva klart engelskan idag så jag inte är efter med alltför mycket! Nu ska jag se på the Dark Knight som jag laddat ner till ipoden ;) tjuhu! 
btw måste bara säga jag såg lite bilder och BLÄBLÄBLÄ nu sjönk han i mina ögon :( haha INTE okej!

N

godmorgon

mn hals börjar krångla igen, FAN! skitsamma, vaknade för typ 20 min sen, har pecis käkat en tallrik med fil, gott.
lång dag i skolan idag såde blir keff upptatering, om nuninte nattis pallar skriva förstås.



bjuder på en snygging och en sötnos
tjing!

00.40

klockan är 00.40 o pratar med jimmy i telefon, eller aa han pratar o jag lyssnar! han berättar om gången han blev kär i en 95a !! INTE okej.

N

tvål&vatten

mamma brukar ofta tjata på mig att jag inte ska använda tvål i ansiktet, att de inte är bra. men vafan, på mig har de ju inte vart några problem? jag har bra hud faktist, och de är jag glad över. men över till de mamma tjatar om. som sagt, tvål. hon tyckeratt jag ska använda sånt skit man köper på typ apoteket? aha okej varför undrar jag då. före första så tar de typ 100 år att få bort sminket(maskaran) och före andra så känner man sig så fucking fet. så jag rå dissar sånt där skräp och tycker tt alla kör på tvål och vatten! sen efter så drar man på en natt kräm  :)

nu ska jag kolla film puss!




behöver jag ens säga ngt?






/B

måndagsfilm!

shiiet Casanova på kanal9 behöver jag säga mer <3 aaaaalå haha orgasm bara av o se på han ^^



N

pluttis

gick till nattis efter skolan. hon mår inte bra om man säger så, tyker så synd om henne :( vi hoppas iaf på att hon är kry tills helgen för då hade vi tänk bio. nu har hon precis somnat så ajg väntar på min mamma.
ikväll ska ag bara ta det lugnt, men skrier sen pusss

btw. Meley ringde nyss, fyfaaaaaan va avundsjuk jag är på eeeeeeer!!!!

hungrig

vakna av bellas sms........... ser på RachaelRay :P hon gör alltid så god mat! Today gör hon mumsiga enchiladas o vårullar <3 blir bara hungrig när jag ser på skiten :'( men hoppas de går över snart så jag kan äta ordentligt. Då ska jag försöka laga texmex mat, det är så jävla gott!
Bella kommer förhoppningsvis hit sen :) har inte träffat nån kompis på en veckA! kan behöva lite sällskap..


N

Söndagsfilm :)

Nu ska jag faktsikt göra något vettigt på min söndag! HAHA se på film! Jag ska se den häliga the Holiday m Kate Winslet, Cameron Diaz, Jack Black o GODINGEN Jude Law :D haha han är underbart charmig i denna fim, annars brukar han altid få spela så konstiga roller tycker jag  :P får se om jag försöker klämma i mig lite popcorn ockcå haha hare!



N

NewBody

jag förstår att du har tråk bella.. men jag har lixom inte vart top-notch de senaste dagarna. har sovit för att jag inte ätit något, och då har man ingen energi. har verkligen inte ätit ett enda ordentligt mål på 5 dagar. de ena leder till de andra.
Jag tvingade ut mig själv idag för att sälja lite Newbody kläder, vi ska ju i April åka med fotbollen på träningsläger i Spanien ska bli toppen! jag var förjävla duktig idag måste jag säga!
Men de tog på krafterna så nu har jag ingen ork att göra ngt alls, försöker få i mig lite nudelsoppa också. de är allt. kanske kan äta lite potatismos ikväll. HOPPAS!
måste sova puss


N

RSS 2.0